Äntligen: Fysiskt årsmöte och seminarium efter långt uppehåll!

PUBLICERAD: 15 februari 2023

I mer än två år har Corona-pandemin gjort att Nordisk Bioplastförenings årsmöten och seminarier fått hållas i digital form i stället för som fysiska sammankomster. Men i år kan man äntligen arrangera ett fysiskt årsmöte med vidhängande seminarium!

(2023-02-15) Datumet för det fysiska årsmötet blir onsdagen den 15 mars 2023 och platsen blir hos företaget Visutech i Mölndal. I samband med årsmötet håller NBF också ett seminarium med fyra intressanta föredrag.

Vid årsmötet premiärvisas en animerad film om bioplaster.

Som vanligt är årsmötet öppet även för icke-medlemmar i Nordisk Bioplastförening och det är också gratis att deltaga i seminariet. I evenemanget ingår även en gratis lunch.

De fyra föredragshållarna i seminariet är:

Erland Riis LavsenDuni, som ska tala under rubriken: ”Fully Circular 2030 is easy to say, but hard to deliver

Mats JeppssonEmballator Innovation Center, vars föredrag är rubricerat ”Climate strategy with bio-based plastics in rigid packaging

Åke Rosén, GAIA BioMaterials AB, som talar om ”Contributing to a humane world for the next generations

Edvard Hall, Bioextrax AB, vars föredrag har titeln ”News – PHA type previously not commercially available

Under årsmötet kommer man även att premiärvisa en animerad film om bioplaster, som Nordisk Bioplastförening tagit fram.

Mer info och anmälan: klicka HÄR!

Jerry Pettersson/JP Press Agency © 2023